viestiä päättäjille ennen kokouksta

viestiä päättäjille ennen kokouksta

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Ymer ansaitsee luottamuksen!

AJVAZI YMER

Opin tuntemaan Ymerin rakennustyömaalla, josssa teimme yhdessä töitä. Ymerin perheen oli vuosia sitten lähdettävä sodan jaloista Balkanilta lasten pelastamiseksi. Täällä ovat niin Ymer kuin sisaruksetkin kasvaneet, käyneet koulun ja hankkineet ammatin.
- Toki tämän lehden taittoon ja painoon mennessä on Ymer parhaillaan tapaamassa sukulaisiaan entisessä kotimaassaan. Siksi työkaverina ja ehdokkaaksi kannustajana haluan kertoa tästä reilusta kaverista ja nuoresta poikamiehestä, joka oli vamis lähtemään Turussa ehdokkaaksi.

Suomenkieli sujuu mainiosti. Ymerillä on veljensä kanssa myös erinoaminen urheilumiehen tausta. Lajeista suosituin on ollut nyrkkeily, joka on pitänyt kunnon korkealla. Entisen Jugoslavian alueen kansojen tavoin urheilu onkin tyypillisesti osa identiteettiä, niin myös Ymerillä. Työssä isänsä kanssa Ymer on ollut yrittäjänä ylläpitäen Mellilässä ravintola Mukkelsia. Taustalla on myös työtä rakennuksilla, jossa me tapasimme ja tutustuimme.

Ymer voi ehdokkuudellaan olla myös esimerkkinä monille muille maahanmuuttajille. Se on samalla tapa hälventää maahanmuuttovastaisia ja osin rasistisiakin mielipiteitä ympärillämme. Ymer on kenen tahansa luottamuksen arvoinen. (mh)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti