viestiä päättäjille ennen kokouksta

viestiä päättäjille ennen kokouksta

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Muutos alkaa rohkeudesta ajatella toisin

TEEA JÄSKE

Ekologinen kansalaisyhteiskunta, sosiaalinen oikeudenmukaisuus, terve työelämä

Meille on myyty yhteiskunta, jossa kaikki on kaupan. Julkisen talouden säästöt, elämisen kustannusten nostaminen ja jokaisen vastuu omasta elämästään siinä samalla. Minusta meidän pitää välittää.
Turku on rakas kaupunki, erityisen rakas on oma asuinalueeni Raunistula. Mutta Turku on kuuluisa taudistaan, ja ihan syystä. Valtuuston kokoonpanoon on saatava muutos, kahden suurimman puolueen keskinäinen kaupanteko on lopetettava ja päätöksentekoa avattava.
Kaupunki ei ole yritys vaan yhteisö. Jokaisella on oltava oikeus toteuttaa itseään ja saada äänensä kuuluviin. Lähipalvelut ovat oman asuinalueen kirjasto, koulu, terveysasema, neuvola, nuorisotalo. Kunnan omana työnä tuotettuina ne luovat lähityöpaikkoja, ovat tärkeitä toimivan arjen ja alueellisen oikeudenmukaisuuden kannalta ja ovat myös osa ympäristöystävällistä yhteiskuntaa.
Tarjolla siis 32-vuotias ehdokas Raunistulasta. Koulutukseltani olen artesaanipuuseppä ja muotoilija. Olen kahden lapsen äiti, tällä hetkellä kotona nuorimmaiseni kanssa. Olen toiminut aktiivisesti kansalaisliikkeissä julkisten lähipalvelujen, rasismista vapaan yhteiskunnan ja ympäristön puolustamiseksi.


Teea Jäske
teeajaske.blogspot.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti